Ny treningssesong på OMS Trial Klubb

OMS Trial Klubb starter opp treningsgrupper fra  5. mai. 

Vi har som mål å tilby treningstilbud til flest mulig (alder, nivå og mengde). For å få dette til er vi avhengige av tilbakemelding fra de som er interessert til Stein Skogheim på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller  til Cato Karlsen på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Så raskt som mulig eller møt opp på OMS 5, mai kl 18.00.

 

Klubben bruker mye ressurser (penger og dugnad) på treningsgruppene, og vi har tidvis opplevd at deltakere ikke møter til trening, kommer sent/går tidlig osv. Hensikten fra klubben sin side med å legge så mye ressurser i opplegget er, i tilegg til å gi barn og ungdom et godt tilbud,  på kort og lang sikt at deltakerne skal øke ferdighetene på sitt nivå og derigjennom få en individuell måloppnåelse. Når klubben (i tillegg til den enkelte foreldre) legger så mye ressurser i treningene, stiller vi krav om at de som melder seg på er lojale ovenfor trener og klubb som gir tilbudet. Med andre ord at man stiller på de treningene man er påmeldt.

Avhengig av interessen og nivå på førere vil vi sette sammen treningsgrupper som er mest mulig hensiktsmessige. De som er interessert i nybegynnerkurs melder også dette til oss samtidig (til Stein eller Cato), så vil vi komme tilbake med mer informasjon om tid for et eventuelt nybegynnerkurs.

Mvh

OMS Trial Klubb

FestivalofTrial