2 ukers sommerskole gjennomført

Sommerskole med trial, venner og bading har blitt veldig populært.

I uke 25 og uke 26 har 16 barn og ungdom deltatt hver av ukene, noen har valgte også å være med begge uker.

Midtveis i uke 1 stilte vår hovedtrener Petter Bjerlin til start i X-trial under NM-veka i Sarpsborg. Et knippe deltakere på sommerskolen fikk være med og hjelpe til i depotet. Både de og og de som fulgte livesendingen på Nrk, synes det ble bra show da han suste inn på bakhjulet før tømmerstokkene – Gratulerer med 5.plass til Petter.

Rett etter sommskolen ble avsluttet var det flere som pakket biler og hengere for 2-dagersløp hos @Hobøl motorklubb. Her hadde vi deltakere i alle aldre og flere med pallplassering. Resultatene ligger på Hobøl sin facebookside.

Veldig gøy at Terje Glomset (Skodje Trialklubb) tok 1.plass i åpen gul etter 2 hele uker som trener på sommerskolen – Gratulerer 🙂

Velkommen igjen neste år!